Aika hauska masennusnäytelmä

”Nämä ovat vakavia asioita eikä näille saa nauraa!”

Paitsi että saa. Lapin ylioppilasteatterissa otetaan tänä syksynä niskalenkki masennuksesta naurulla. Maiju Saikkosen ohjaama ”Aika hauska masennusnäytelmä” kertoo siitä, kun masennus on johdattanut kantajansa niin typeriin, kamaliin tai epäinhimmillisiin tilanteisiin, ettei ole kuin voinut nauraa. Jos ei silloin niin ainakin jälkikäteen. Edes vähän.

Teoksessa moninaiset hahmot etsivät pilke silmäkulmassa vastauksia siihen, mitä voi tehdä kun ei pääse kodistaan ulos, mitä jos elämä nyt vaan on kamalaa tai millä karkoittaa ei-toivotut terapeutit. He seikkailevat sisäisen puheen maailmassa sekä avaavat ehkä jopa postia. Joskus. Jos jaksaa ja pystyy.

Näytelmä lähestyy masennusta tuskan ja surkuttelun sijasta huumorin keinoin. Juonellinen teos pohjautuu oikeiden ihmisten todellisiin masistarinoihin juonenkäänteinä, henkilöhahmoina tai improvisoituina hetkinä lavalla. Aika hauska masennusnäytelmä” haluaa ravistella ihmisen toimijuuden poistamista ja antaa tilan erilaisille, todellisille masistarinoille.

ESITYKSET:
Ke 14.11.klo 19 (ensi-ilta)
Pe 16.11. klo 19
Su 18.11. klo 19
Ke 21.11. klo 19
La 24.11. klo 19
Pe 30.11. klo 19

LIPUT:
Peruslippu 12€
Opiskelija/eläkeläinen 7€

Lisätiedot ja lippuvaraukset:
lyt.liput@gmail.com

Osallistu tapahtumaan Facebookissa!
Emme suosittele esitystä alle 13-vuotialle.

FacebookTwitterGoogle+TumblrMySpace