Haetaan graafista suunnittelijaa

Lapin ylioppilasteatteri on lappilainen harrastajateatteri, jonka sydän ja juuret ovat Rovaniemellä. Lapin ylioppilasteatterin näyttämöltä, sen takaa ja tarkkaamosta ovat vuosikymmenten aikana lukuisat tekijät ponnistaneet Suomen ammattiteatterikentälle saakka. Vuonna 2020 Lapin ylioppilasteatteri täyttää 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi uudistamme teatterimme graafisen ilmeen, ja haemme työhön graafista suunnittelijaa.

Työnkuva

Graafikon työnkuvaan kuuluu Lapin ylioppilasteatterin uuden graafisen ilmeen suunnittelu ja toteutus sekä juhlavuoden graafisen ilmeen suunnittelu ja toteutus.

Työn sisältönä on:

Yhdistyksen uuden tunnuksen suunnittelu ja toteutus

Graafisen ohjeiston laatiminen sisältäen esimerkiksi:

  • Yhdistyksen ilme ja sen käyttö
  • Erinäiset sovellukset, kuten nettisivuohjeisto, valomainos, lomakkeisto, haalarimerkit, ansiomerkki ym.

Juhlavuoden tunnuksen ja graafisen ilmeen suunnittelu ja toteutus graafisen ohjeiston pohjalta

Työstä maksetaan 500€ palkkio. Työ tehdään yhteistyössä yhdistyksen taiteellisen suunnitteluryhmän kanssa. Materiaalien lopullinen sisältö ja ohjeiston laajuus sovitaan tarkemmin valinnan jälkeen. Työ voi olla mahdollista suorittaa myös osana soveltuvan alan harjoittelua tai sisällyttää osaksi opintoja. Sisältöjen toteutus alkaa heti kun graafikko on valittu ja jatkuu joustavasti kevääseen 2020 saakka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä portfoliosi viimeistään su 8.12.2019 osoitteeseen lyt@ulapland.fi otsikolla “Graafisen suunnittelijan haku + oma nimi”.

Lisätiedot:

Risto Ukkonen, puheenjohtaja, ukkonen.risto@gmail.com, 040 5861652