Juhlavuoden tuottajahaku

Lapin ylioppilasteatteri on lappilainen harrastajateatteri, jonka sydän ja juuret ovat Rovaniemellä. Lapin ylioppilasteatterin näyttämöltä, sen takaa ja tarkkaamosta ovat vuosikymmenten aikana lukuisat tekijät ponnistaneet Suomen ammattiteatterikentälle saakka.

Vuonna 2020 Lapin ylioppilasteatteri täyttää 40 vuotta. Haluamme juhlia näyttävästi koko vuoden ajan ja tavoittaa siten oman katsojakuntamme lisäksi laajasti yleisöä niin Rovaniemellä kuin koko Lapin maakunnassa.

Työnkuva

Juhlavuoden tuottaja vastaa yhdessä kokoamansa tiimin sekä taiteellisen suunnittelijan kanssa siitä, että Lapin ylioppilasteatterin juhlavuosi näkyy ja kuuluu. Vastuualueina ovat juhlavuosikokonaisuuden tuottaminen, budjetointi, aikataulutus, tuotantotiimin johtaminen ylioppilasteatterin hallituksen alaisuudessa, raportointi sekä yhteistyöverkostojen ylläpito ja vahvistaminen.

 

Odotamme sinulta:

                   Oma-aloitteisuutta

                   Teatteri- ja kulttuurialan paikallista tuntemusta

                   Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

                   Kokemusta tapahtumatuottamisesta ja markkinoinnista

                   Joustavuutta ja paineensietokykyä

 

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä ja jatkuu vuoden 2020 marraskuun loppuun. Työ on projektiluontoista ja työajat sovitetaan kulloinkin meneillään olevan osa-alueen mukaan. Kesäkuukausina työtä ei tehdä. Työaika painottuu juhlavuoden produktioiden ensi-iltoja edeltäviin viikkoihin sekä juhlavuoden syksyyn. Työ voi olla mahdollista suorittaa myös osana soveltuvan alan harjoittelua tai sisällyttää osaksi opintoja.

 

Tarjoamme sinulle:

                   Innokkaan ja yhteisöllisen työskentely-ympäristön

                   Haasteita ja oppimiskokemuksia tapahtumatuotannon ja teatterin alalta

                   Kokonaispalkkion 2000€, joka voidaan jakaa myös kuukausikohtaiseksi 

korvaukseksi

                   Sekä unohtumattoman vuoden Lapin ylioppilasteatterin kanssa

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisine suosittelijoineen ja liitteineen viimeistään 3.11.2019 osoitteeseen lyt@ulapland.fi otsikolla “Juhlavuoden tuottajahaku + oma nimi”.

Lisätiedot:

Risto Ukkonen, puheenjohtaja, ukkonen.risto@gmail.com, 040 5861652