Toiminta

Kurssit

Lapin ylioppilasteatteri myös kurssittaa jäsenistöään. Äänistä, valoista, lavastuksesta, puvustuksesta ja maskeerauksesta kiinnostuneita henkilöitä pyritään kokoamaan yhteen ja kurssittamaan tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Kannattaakin olla itse aktiivinen ja pyytää kurssien järjestämistä ylioppilasteatterin hallitukselta. Järjestettävistä kursseista tiedotetaan ajankohtaisesti.

Ylioppilasteatteri on meille kaikille myös oppimisen paikka, jos sinulla on jokin eritystaito tai asia, josta haluaisit vetää kurssin tai työpajan, niin ota rohkeasti yhteyttä. Aktiivisia kurssittajia voidaan palkita lähettämällä heidät esimerkiksi SYTY:n järjestämille valtakunnallisille kursseille.

Illanvietot ja muu toiminta

Ylioppilasteatteri on myös paikka, johon ihmiset voivat tulla pitämään hauskaa ja nauttimaan teatterin tekemisestä muiden ihmisten kanssa. Kaikki lyttiläiset ovatkin tervetulleita osallistumaan kaikkien produktioiden ensi-iltajuhliin, näytelmien hautajaisiin ja muihin illanviettoihin, joissa teatteri tarjoaa aktiivisille toimijoilleen usein pientä purtavaa ja mahdollisuuden viettää iltaa yhdessä.

HUOM! Korona pandemian ja yleisten rajoitusten vallitessa illanvietot järjestetään etänä, esimerkiksi Discordissa. Jos produktioita on, kokoontumisrajoitusten mukaisesti niiden juhlia ei pidetä, tai kokoontumiset ovat työryhmään rajattuja.

Mukaan toimintaan

LYTin jäseneksi voi liittyä kuka vain. Valintakokeet järjestetään aina alkusyksystä, mutta mukaan toimintaan voi tulla myös produktioiden casting-tilaisuuksien kautta.

Lyt-lista

Voit ilmoittaa itsesi Lapin ylioppilasteatterin sähköpostilistalle, jolloin saat tietoa tulevista tapahtumista, kuten castingeista.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: lyt(at)ulapland.fi
Viesti: ”Hei, voisitteko lisätä minut lyt-listalle? Kiitos!”

Jäsenmaksu

Jäsemaksu teatterin toimintakaudelle 2020-2021 on 20 euroa.
Jäsenmaksu maksetaan Lapin ylioppilasteatterin tilille.

Tilinumero FI15 3131 3001 1612 49
Maksun saaja: Lapin ylioppilasteatteri
Summa: 20,00 euroa
Viitenumero: 6787

Maksettuasi saat kuittia vastaan jäsenkortin ja/tai toimintakausitarran toimistolta.
Ota yhteys esimerkiksi taloudenhoitajaan. Jäsenmaksulla saat mm.vakuutussuojan toimiessasi Lapin ylioppilateatterilla, sekä etuja erilaisista kulttuuripalveluista.

Historiikki

LYTin alkuaikoihin pääset tutustumaan täältä.